Kennel Goldberg Bears

Vi hedder Lone og Søren. Jeg er uddannet sundhedsplejerske og Søren er servicemontør.  Jeg har 3 dejlige voksne børn, som er flyttet hjemmefra og 2 skønne  børnebørn på 4,5 og 1,5 år.

Jeg har haft hund i 25 år og mine børn er vokset op med hunde omkring sig. Jeg har haft en labrador og en Jack Russel terrier. Jeg faldt for Bichon havanais racen for 14 år siden.Jeg har i alt haft 3 skønne Bichon Havanaise. Tulle blev 12,5 år gammel. Nu har jeg Caja som er 8,5  år gammel og hun er fra Tulles andet kuld. Derudover har jeg Havafuns Nova som er 9 uger. Hun er Tulles oldebarn og kommer fra min gode venindes opdræt Kennel Havafun.

Jeg har tidligere haft Vega, som desværre ikke havde de kvaliteter som jeg ønsker i mit avl.  Hun er nu kommet til sin egen dejlige familie.

Jeg har gennemført  DKKs opdrætteruddannelse i 2013 og fik Kennelmærke nogle år efter.

Hvalpene bliver opdrættet efter DKK og KSS etiske regler for sunde hvalpe efter race standard.

Jeg gør meget ud af at hvalpene bliver godt socialiseret under deres opvækst  Derfor vokser hvalpene op inde i huset og her vil de møde børn, voksne, andre hunde, høre støvsuger, vaskemaskine. Samt høre cd med fyrværkeri, torden og skud. Derudover vil de prøve at køre bil, jævnligt få udført pelspleje og de vil øve sig i at tisse udenfor.

Hvalpene sælges med DKK stamtavle. Hvalpene bliver chippet, vaccineret, får ormekur flere gange.

Hvis du er interesseret i en hvalp, er du velkommen til at maile til:  lgoldberg@outlook.dk

VH Lone Frederiksen

Vi bor i Skibby som ligger på Sjælland. Lige midt i mellem Frederikssund, Roskilde og Holbæk